Söndag :/

Vaknade precis för några minuter sedan "/ Oscar sov hos mig igen för han inte orkade åka hem efter gårdagens fest hos Pontus i Ormsta, Vilken var riktigt grym men alla var helt enkelt dragna för tidigt, vi började runt klockan sex så.. Där åt vi gott, drack en hel del, äh det var helt enkelt perfekt.. Sen när jag och Oscar kom hem så Satte vi på en film och tog det lugnt, låter en aning fel kanske, haha.
Sen nu på morgonen så kom Andreas förbi, vi toig en ciggarett och tog det lugnt, sen nu har båda stuckit vilket är rätt skönt! Nu ska jag göra iordning mig sen så ska jag iväg (: PÖSS!

Dags igen!

Jag vaknbade runt klockan 5 imorse av extrem huvudvärk efter gårdagen! Drack lite allt för mycket, var hos en Jobbarkompis med en polare Oscar =) Och där drack vi en hel del, tog det lugnt, körde även "StraightBall" Vilket går ut på att man har 50 meters area att springa på medans "Kullaren" Ska skjuta folket med en Soft airgun, Haha.. Låter rätt sjukt men roligt var det iaf ! Sen så tog vi vägarna hemmåt runt klockan halv ett eftersom vi var tvugna att gå upp tidigt idag för att hinna till jobbet och sådant, Så resten av dagen ska jag väl jobba antar jag sen vet jag inte, händer alltid njågot roligt ! :D Pöss!


RSS 2.0